Ναταλια Λιονακη Μαριοσ Ιορδανου : Marios Iordanoy Apo To Iefimerida Gr : Ήταν δική της επιλογή χωρίς να επηρεάζεται από άλλου είδους συναισθήματα.

Ναταλια Λιονακη Μαριοσ Ιορδανου : Marios Iordanoy Apo To Iefimerida Gr : Ήταν δική της επιλογή χωρίς να επηρεάζεται από άλλου είδους συναισθήματα.. .κινηματογραφική ταινία, για τη ναταλία λιονάκη δεν ήταν τίποτα άλλο από επιλογή. Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο μάριος ιορδάνου αποκάλυψε ότι αγαπητοί στο κοινό καλλιτέχνες τον έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά. Η ναταλία λιονάκη εδώ κι λίγο καιρό βρίσκεται σε μοναστήρι στο αλεποχώρι και η μητέρα της φαίνεται να δέχτηκε αυτή την απόφασή της, αφού δείτε τις νέες φωτογραφίες της ναταλίας λιονάκη από το μοναστήρι και τι απαντά για τον μυστικό γάμο με ναταλία λιονάκη ο μάριος ιορδάνου. Στη συνέχεια η ναταλία λιονάκη βρέθηκε ξανά σε μοναστήρι, αυτή τη φορά στο αλεποχώρι και η μητέρα της φαίνεται να δέχτηκε αυτή την απόφασή της στις 14 αυγούστου 2017 η ναταλία λιονάκη έγινε και επίσημα μοναχή. Για την μεγάλη απώλεια των κιλών, ο μάριος ιορδάνου δήλωσε πως τρώει μία φορά την ημέρα και κάποιες φορές μία φορά στις τρεις ημέρες, μια απόφαση που ο λόγος που δεν θέλει να κάνει παιδιά, ο μάριος ιορδάνου αποκάλυψε πως δεν θέλει να αφήσει τίποτα πίσω του όταν φύγει από τον κόσμο.

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο ηθοποιός μάριος ιορδάνου όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε μια μεγάλη περιπέτεια που βίωσε πρόσφατα. Ο λόγος που έκανε τη ναταλία λιονάκη να έρθει στην αθήνα δεν είναι άλλος από το θέμα υγείας της μητέρας της. Ο μάριος ιορδάνου δεν δίστασε να αναφερθεί και σε ένα περιστατικό του παρελθόντος που είχε συζητηθεί πολύ και κατακρίθηκε, καθώς τότε υπέγραψε σε εικόνα του ιωάννη του προδρόμου πάνω στην παραζάλη του, όπως είπε ο ίδιος. Έλαβε την πρόσκληση και την αποδέχθηκε. Αν θες εγγύηση πάρε μια τοστιέρα».

Filodo3ies Ishow Gr
Filodo3ies Ishow Gr from www.ishow.gr
Ήταν δική της επιλογή χωρίς να επηρεάζεται από άλλου είδους συναισθήματα. Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο μάριος ιορδάνου αποκάλυψε ότι αγαπητοί στο κοινό καλλιτέχνες τον έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά. Τι απαντά ο γνωστός ηθοποιός μάριος ιορδάνου στα δημοσιεύματα για μυστικό γάμο με τη ναταλία λιονάκη; Τον αύγουστο του 2017 εκάρη μοναχή σε μοναστήρι στην κένυα και πλέον φέρει το όνομα φεβρωνία. Πετώντας από πάνω τους τα ακριβά και όμορφα ρούχα, φόρεσαν τη μαύρη αμφίεση των μοναχών και από εκείνη τη στιγμή πορεύτηκαν στο μονοπάτι του θεού. Η ηθοποιός χειροτονήθηκε στην κένυα με τη στήριξη του πνευματικού της. Γι΄αυτό κάνουμε το δικό μας θέατρο με τη σοφία, για να μην έχουμε ανάγκη κανέναν», εξομολογείται ο ο ηθοποιός, μάριος ιορδάνου, μιλώντας στα «μεσάνυχτα» και για τις σεξουαλικές αναπαραγωγη σε εξελιξη: Και οι δύο δρόμοι οδηγούν στο θεό.

Σχετικά με το θέμα η ίδια είπε¨.

Πετώντας από πάνω τους τα ακριβά και όμορφα ρούχα, φόρεσαν τη μαύρη αμφίεση των μοναχών και από εκείνη τη στιγμή πορεύτηκαν στο μονοπάτι του θεού. Στη σειρά πρωταγωνίστησε μαζί με τον γιάννη βούρο, τη λίλα καφαντάρη και τον μάριο ιορδάνου. Ο μάριος ιορδάνου δεν δίστασε να αναφερθεί και σε ένα περιστατικό του παρελθόντος που είχε συζητηθεί πολύ και κατακρίθηκε, καθώς τότε υπέγραψε σε εικόνα του ιωάννη του προδρόμου πάνω στην παραζάλη του, όπως είπε ο ίδιος. Γυναίκες με ομορφιά και όνειρα, άφησαν τα. Η ναταλία λιονάκη χειροτονήθηκε μοναχή στην κένυα, απασχολώντας για ακόμα μία φορά τα εγχώρια μμε με τη ζωή της, όπως και τότε που αποφάσισε αιφνιδίως να εγκαταλείψει τη λαμπρή καριέρα που ανοιγόταν μπροστά της και να κλειστή σε μοναστήρι. Αποχώρησε το καλοκαίρι του 2005, μετά το τέλος του τρίτου κύκλου της σειράς. «δεν έχω επικοινωνία με κανέναν, ακριβώς γιατί όταν αποφασίζεις να τα εγκαταλείψεις όλα, δεν είναι ότι δεν αγαπάς. Σχετικά με το θέμα η ίδια είπε¨. Σαν «βόμβα» έπεσε το 2009 η είδηση ότι η ναταλία λιονάκη, η σαν «βόμβα» έπεσε το 2009 η είδηση ότι η ναταλία λιονάκη, η κοκκινομάλλα ηθοποιός με τα τότε, ακούγεται ότι το απρόσμενο διαζύγιό της με τον ηθοποιό μάριο ιορδάνου την έχει κάνει να αλλάξει ριζικά τρόπο σκέψης. Η ναταλία λιονάκη ή καλύτερα η μοναχή φεβρωνία, είναι πολύ τυχερή στη ζωή της. Τον αύγουστο του 2017 εκάρη μοναχή σε μοναστήρι στην κένυα και πλέον φέρει το όνομα φεβρωνία. Κανατε τα παντα για να με θαψετε, ομως ξεχασατε πως ημουν σπορος. Η ζωή μετά τον μοναχισμό και o άγιος σπυρίδωνας!

Ο μάριος ιορδάνου δεν δίστασε να αναφερθεί και σε ένα περιστατικό του παρελθόντος που είχε συζητηθεί πολύ και κατακρίθηκε, καθώς τότε υπέγραψε σε εικόνα του ιωάννη του προδρόμου πάνω στην παραζάλη του, όπως είπε ο ίδιος. Η ηθοποιός χειροτονήθηκε στην κένυα με τη στήριξη του πνευματικού της. Παραμονή δεκαπενταύγουστου, η ναταλία λιονάκη φορώντας έναν λευκό χιτώνα εκάρη μοναχή με το όνομα φεβρωνία στον ιερό ναό του αγίου μάρκου στην κένυα. Η ναταλία λιονάκη είχε πάρει μέρος σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και παραστάσεις, ενώ είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού θεάτρου, όπως ο σταμάτης φασουλής. Γι΄αυτό κάνουμε το δικό μας θέατρο με τη σοφία, για να μην έχουμε ανάγκη κανέναν», εξομολογείται ο ο ηθοποιός, μάριος ιορδάνου, μιλώντας στα «μεσάνυχτα» και για τις σεξουαλικές αναπαραγωγη σε εξελιξη:

Pws H Natalia Lionakh Egkataleipse Ton Lampero Kosmo Ths Tv Kai Kleisthke Se Monasthri Eikones Binteo Zwh Iefimerida Gr
Pws H Natalia Lionakh Egkataleipse Ton Lampero Kosmo Ths Tv Kai Kleisthke Se Monasthri Eikones Binteo Zwh Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Τον ακολούθησα επειδή είμαι πλημμυρισμένη από τη χαρά και το η ναταλία λιονάκη επέλεξε τον μοναχισμό. Σαν «βόμβα» έπεσε το 2009 η είδηση ότι η ναταλία λιονάκη, η σαν «βόμβα» έπεσε το 2009 η είδηση ότι η ναταλία λιονάκη, η κοκκινομάλλα ηθοποιός με τα τότε, ακούγεται ότι το απρόσμενο διαζύγιό της με τον ηθοποιό μάριο ιορδάνου την έχει κάνει να αλλάξει ριζικά τρόπο σκέψης. Ο ηθοποιός μάριος ιορδάνου μιλάει για τις εποχές που έπιασε πάτο αλλά και για την απόφαση της ναταλιας λιονάκη να μπει σε μοναστήρι. Στη σειρά πρωταγωνίστησε μαζί με τον γιάννη βούρο, τη λίλα καφαντάρη και τον μάριο ιορδάνου. Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο μάριος ιορδάνου αποκάλυψε ότι αγαπητοί στο κοινό καλλιτέχνες τον έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά. Και οι δύο δρόμοι οδηγούν στο θεό. «της είπα η μαρία κορινθίου, η οποία είχε συνεργαστεί με τη ναταλία λιονάκη σε κινηματογραφική ταινία στο παρελθόν, μίλησε για τη φίλη της και την απόφασή. Η ναταλία λιονάκη χειροτονήθηκε μοναχή στην κένυα, απασχολώντας για ακόμα μία φορά τα εγχώρια μμε με τη ζωή της, όπως και τότε που αποφάσισε αιφνιδίως να εγκαταλείψει τη λαμπρή καριέρα που ανοιγόταν μπροστά της και να κλειστή σε μοναστήρι.

Ο ηθοποιός μάριος ιορδάνου μιλάει για τις εποχές που έπιασε πάτο αλλά και για την απόφαση της ναταλιας λιονάκη να μπει σε μοναστήρι.

Καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή της ελεονώρας μελέτη για τη φετινή σεζόν μεσάνυχτα, το βράδυ της τετάρτης βρέθηκε ο μάριος ιορδάνου. Η ναταλία λιονάκη χειροτονήθηκε μοναχή στην κένυα, απασχολώντας για ακόμα μία φορά τα εγχώρια μμε με τη ζωή της, όπως και τότε που αποφάσισε αιφνιδίως να εγκαταλείψει τη λαμπρή καριέρα που ανοιγόταν μπροστά της και να κλειστή σε μοναστήρι. Η ναταλία λιονάκη, η αλεξανδριανή σικελιανού, η μαίρη αλεξοπούλου και η άννια φυσσούν. Παραμονή δεκαπενταύγουστου, η ναταλία λιονάκη φορώντας έναν λευκό χιτώνα εκάρη μοναχή με το όνομα φεβρωνία στον ιερό ναό του αγίου μάρκου στην κένυα. Η ηθοποιός χειροτονήθηκε στην κένυα με τη στήριξη του πνευματικού της. Πετώντας από πάνω τους τα ακριβά και όμορφα ρούχα, φόρεσαν τη μαύρη αμφίεση των μοναχών και από εκείνη τη στιγμή πορεύτηκαν στο μονοπάτι του θεού. Αποχώρησε το καλοκαίρι του 2005, μετά το τέλος του τρίτου κύκλου της σειράς. Τον αύγουστο του 2017 εκάρη μοναχή σε μοναστήρι στην κένυα και πλέον φέρει το όνομα φεβρωνία. Δυο είναι οι δρόμοι στη ζωή, ο δρόμος ο λαϊκός και ο δρόμος του θεού. Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο μάριος ιορδάνου αποκάλυψε ότι αγαπητοί στο κοινό καλλιτέχνες τον έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά. Η ναταλία λιονάκη είχε πάρει μέρος σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και παραστάσεις, ενώ είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού θεάτρου, όπως ο σταμάτης φασουλής. Τι απαντάει στις φήμες που τον ήθελαν παντρεμένο με την λιονάκη. Σαν «βόμβα» έπεσε το 2009 η είδηση ότι η ναταλία λιονάκη, η σαν «βόμβα» έπεσε το 2009 η είδηση ότι η ναταλία λιονάκη, η κοκκινομάλλα ηθοποιός με τα τότε, ακούγεται ότι το απρόσμενο διαζύγιό της με τον ηθοποιό μάριο ιορδάνου την έχει κάνει να αλλάξει ριζικά τρόπο σκέψης.

.κινηματογραφική ταινία, για τη ναταλία λιονάκη δεν ήταν τίποτα άλλο από επιλογή. Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο μάριος ιορδάνου αποκάλυψε ότι αγαπητοί στο κοινό καλλιτέχνες τον έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά. Η ναταλία λιονάκη, όπως διάβασες χτες εδώ, αποφάσισε να χειροτονηθεί μοναχή και είναι πλέον η αδελφή φεβρωνία. Ήταν δική της επιλογή χωρίς να επηρεάζεται από άλλου είδους συναισθήματα. Τον αύγουστο του 2017 εκάρη μοναχή σε μοναστήρι στην κένυα και πλέον φέρει το όνομα φεβρωνία.

N Lionakh Eniwsa To Kalesma Toy 8eoy Kosmika Gossip Womenonly Gr
N Lionakh Eniwsa To Kalesma Toy 8eoy Kosmika Gossip Womenonly Gr from media.womenonly.gr
Η ναταλία λιονάκη χειροτονήθηκε μοναχή στην κένυα, απασχολώντας για ακόμα μία φορά τα εγχώρια μμε με τη ζωή της, όπως και τότε που αποφάσισε αιφνιδίως να εγκαταλείψει τη λαμπρή καριέρα που ανοιγόταν μπροστά της και να κλειστή σε μοναστήρι. Για την μεγάλη απώλεια των κιλών, ο μάριος ιορδάνου δήλωσε πως τρώει μία φορά την ημέρα και κάποιες φορές μία φορά στις τρεις ημέρες, μια απόφαση που ο λόγος που δεν θέλει να κάνει παιδιά, ο μάριος ιορδάνου αποκάλυψε πως δεν θέλει να αφήσει τίποτα πίσω του όταν φύγει από τον κόσμο. Έχω αντιμετωπίσει 7 φορές σεξουαλική παρενόχληση. Γυναίκες με ομορφιά και όνειρα, άφησαν τα. Ο ηθοποιός μάριος ιορδάνου σε συνέντευξη του στη ρενέ σαραντίνου στο περιοδικό λοιπόν, διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί με τη ναταλία λιονάκη. Ο mάριος ιορδάνου βρέθηκε χθες καλεσμένος στα «καρντάσιανς» και μίλησε για την σύντροφό του, ενώ αναφέρθηκε και στην ναταλία λιονάκη με την οποία στο παρελθόν ήταν μαζί. Ο δημοφιλής ηθοποιός μάριος ιορδάνου άνοιξε την καρδιά του και αποκάλυψε την απίστευτη περιπέτεια με την υγεία του. Στη συνέχεια η ναταλία λιονάκη βρέθηκε ξανά σε μοναστήρι, αυτή τη φορά στο αλεποχώρι και η μητέρα της φαίνεται να δέχτηκε αυτή την απόφασή της στις 14 αυγούστου 2017 η ναταλία λιονάκη έγινε και επίσημα μοναχή.

Ο μάριος ιορδάνου δεν δίστασε να αναφερθεί και σε ένα περιστατικό του παρελθόντος που είχε συζητηθεί πολύ και κατακρίθηκε, καθώς τότε υπέγραψε σε εικόνα του ιωάννη του προδρόμου πάνω στην παραζάλη του, όπως είπε ο ίδιος.

Όπως δήλωσε κατηγορηματικά, μία φορά έχει παντρευτεί στη ζωή του και αυτή είναι με την ηθοποιό σοφία καζατζιάν. Σαν «βόμβα» έπεσε το 2009 η είδηση ότι η ναταλία λιονάκη, η σαν «βόμβα» έπεσε το 2009 η είδηση ότι η ναταλία λιονάκη, η κοκκινομάλλα ηθοποιός με τα τότε, ακούγεται ότι το απρόσμενο διαζύγιό της με τον ηθοποιό μάριο ιορδάνου την έχει κάνει να αλλάξει ριζικά τρόπο σκέψης. Η ναταλία λιονάκη, όπως διάβασες χτες εδώ, αποφάσισε να χειροτονηθεί μοναχή και είναι πλέον η αδελφή φεβρωνία. .κινηματογραφική ταινία, για τη ναταλία λιονάκη δεν ήταν τίποτα άλλο από επιλογή. Γι΄αυτό κάνουμε το δικό μας θέατρο με τη σοφία, για να μην έχουμε ανάγκη κανέναν», εξομολογείται ο ο ηθοποιός, μάριος ιορδάνου, μιλώντας στα «μεσάνυχτα» και για τις σεξουαλικές αναπαραγωγη σε εξελιξη: Η τζένη λιονάκη αντιλαμβανόμενη πως η ναταλία είναι απόλυτα υπεύθυνη για τις πράξεις της σχολιάζει την απόφασή της λέγοντας: Παραμονή δεκαπενταύγουστου, η ναταλία λιονάκη φορώντας έναν λευκό χιτώνα εκάρη μοναχή με το όνομα φεβρωνία στον ιερό ναό του αγίου μάρκου στην κένυα. Η ναταλία λιονάκη είχε πάρει μέρος σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και παραστάσεις, ενώ είχε συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού θεάτρου, όπως ο σταμάτης φασουλής. «δεν ακολούθησα το δρόμο του θεού από εpwτική απογοήτευση ούτε από κατάθλιψη. Η ναταλία λιονάκη ή καλύτερα η μοναχή φεβρωνία, είναι πολύ τυχερή στη ζωή της. Η ηθοποιός χειροτονήθηκε στην κένυα με τη στήριξη του πνευματικού της. «της είπα η μαρία κορινθίου, η οποία είχε συνεργαστεί με τη ναταλία λιονάκη σε κινηματογραφική ταινία στο παρελθόν, μίλησε για τη φίλη της και την απόφασή. Πετώντας από πάνω τους τα ακριβά και όμορφα ρούχα, φόρεσαν τη μαύρη αμφίεση των μοναχών και από εκείνη τη στιγμή πορεύτηκαν στο μονοπάτι του θεού.

Τον ακολούθησα επειδή είμαι πλημμυρισμένη από τη χαρά και το η ναταλία λιονάκη επέλεξε τον μοναχισμό μαριοσ ιορδανου. Δυο είναι οι δρόμοι στη ζωή, ο δρόμος ο λαϊκός και ο δρόμος του θεού.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama